Реколекційні науки відкрили перед священиками нові духовні перспективи, - владика Юліян (Вороновський)

26 вересня 2009
Друк
24 вересня подячним молебнем до Пресвятої Богородиці завершились духовні реколекції для священиків єпархії. Цього року духовні науки провадив о. Тарас Барщевський, викладач біблійних наук в Українському Католицькому Університеті. "Змістовні роздуми над Святим Письмом, запропоновані вами, спонукали нас по-новому замислитись над євангельським служінням Христа," - зазначив владика Юліян, дякуючи від імені усіх священиків отцю-реколектанту.
 
Цьогорічні реколекції розпочались 7 вересня та відбувались у три тури. Впродовж трьох тижнів в реколекціях взяли участь понад 250 священиків єпархії. На реколекційних науках були також присутні владика Юліян (Вороновський), єпископ-ординарій Самбірсько-Дрогобицької єпархії, та владика Ярослав (Приріз), єпископ-помічник єпархії.
 
За основу реколекційних повчань реколектант обрав окремі уривки з Євангелія від Йоана та книги Одкровення. Зачитуючи спершу євангелські тексти, о. Тарас відтак розкривав їх духовне значення та застосовував їх до священичого служіння. В основу священичих реколекцій була покладена літургійна молитва у храмі св. Миколая Чудотворця.
 
о. Олег Чупа,
прес-секретар єпархії

Теми: реколекції

Інші публікації за темою